Napisy z „blokadą”.

Uwagi i sugestie na temat działania aplikacji Napisy24.
samarama
Posty: 17
Rejestracja: 22 maja 2016, 9:07

Napisy z „blokadą”.

Post autor: samarama » 29 cze 2016, 8:30

Od jakiegoś czasu (zauważyłem może miesiąc, może dwa temu), napisy pobierane przez program – owszem – pojawiają się w katalogu z filmem, ale nie są przez program wyświetlane. Powodem jest… „?” znajdujący się na początku pliku txt (oczywiście w treści, a nie w nazwie pliku). Dzieje się tak w większości przypadków (jakieś 70-85%). O co w tym chodzi? Skąd ten pytajnik na początku pliku?

Arczi
Administrator
Posty: 706
Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37

Re: Napisy z „blokadą”.

Post autor: Arczi » 29 cze 2016, 9:44

podeślij mi takie napisy na kontakt@napisy24.pl i napisz nazwę pliku z filmem który pobiera takie napisy.

samarama
Posty: 17
Rejestracja: 22 maja 2016, 9:07

Re: Napisy z „blokadą”.

Post autor: samarama » 10 lip 2016, 10:59

Przykro mi, ale na bieżąco je modyfikuję. Gdy tylko napisy się nie wyświetlają, to otwieram plik z napisami i usuwam ten pytajnik. Głównie pobieram napisy do seriali i dlatego w nich najwięcej tej przypadłości.
Postaram się zapamiętać i następnym razem podesłać plik przed edycją.

ODPOWIEDZ
meble kuchenne na wymiar warszawa