Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.

Uwagi i sugestie na temat działania aplikacji Napisy24.
bartii93
Posty: 2
Rejestracja: 24 lis 2015, 12:03

Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.

Post autor: bartii93 » 24 lis 2015, 12:26

Witam program nie pobiera napisów w oparciu o otagownie serialu. Przykładowo na stronie widnieje, że napisy działają z wersją 480p.HDTV.x264-mSD natomiast program tego nie widzi i nie pobiera mi napisów muszę lecieć ręcznie.

salata
Posty: 3
Rejestracja: 03 cze 2016, 21:38

Re: Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.

Post autor: salata » 07 cze 2016, 21:27

Witam,
mam podobny wniosek co przedmowca. Jezeli program szuka po "haszach" napisow to jezeli nie znalazl naisow powininen przeszukac katalog wg nazwy i zaproponowac ktore napisy sciagnac.

Jak zaloga planuje rozwiazac ww sprawe kiedy napisy istnieja w bazie a jedynie samego hasza nie ma aby polaczyc je z plikiem wideo?

pozdrawiam
Salata

Arczi
Administrator
Posty: 704
Rejestracja: 23 paź 2014, 18:37

Re: Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.

Post autor: Arczi » 07 cze 2016, 21:48

już niedługo zostanie dodanych dzięki pewnym algorytmom ponad pół miliona kolejnych plików filmowych

maxwell
Posty: 2
Rejestracja: 24 sty 2017, 17:24

Re: Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.

Post autor: maxwell » 13 lut 2017, 22:00

Wg mnie ten program do dziś jest mało wiarygodny, bo nadal często zdarza się, że pokazuje mi "napisów nie znaleziono", a okazuje się, że na stronie są dostępne i trzeba je "na piechotę" (przez stronę) pobierać :/ Poza tym często też zdarza się, że zamiast polskich napisów to pobiera np. angielskie (mimo, że w ustawieniach było cały czas wyszukiwanie tylko polskie, bo inne mnie nie interesują)! No chyba, że administratorzy/moderatorzy nadal olewają co jest wrzucane przez użytkowników, bo już wiele razy to zgłaszałem (oczywiście przez opcję w programie "złe napisy"), ale i tak zostawało to bez echa. Ostatecznie jednemu z adminów w priv było kiedyś zgłoszone, że przy filmie napisy są zupełnie niezsynchronizowane z obrazem i gdy odpisał, że "nie chce mu się w to bawić", wtedy ja też już machnąłem ręką i dałem sobie spokój z tą amatorską aplikacją (przy takim podejściu wcale się nie dziwię, że jest taki poziom jaki jest), bo na szczęście są jeszcze inne rzetelniejsze miejsca z napisami, więc ta jest tylko "przy okazji" (wbudowana w allplayerze)...

m2nster
Posty: 3
Rejestracja: 21 mar 2017, 17:52

Re: Program nie pobiera napisów mimo, że na stronie są.

Post autor: m2nster » 21 mar 2017, 17:56

prosze o informacje jak sciagnac napisy ktore sa dostepne tylko przez program, a program twierdzi ze ich nie ma? chodzi o serial Reign, seria 4. wedlug strony juz 5 odcinkow jest przetlumaczonych, odcinki mam sciagniete a ten wynalazek oprocz wyswietlania reklam nie robi nic oprocz sugestii, zebym czekal.


ODPOWIEDZ
meble kuchenne na wymiar warszawa